Actiuni

Design / UAP – Reprezentare
Design UAP, ca organizatie profesionala a industriei de design, reprezinta interesele legitime ale membrilor sai, designerilor absolventi ai unei forme acreditate de invatamant superior.

Design / UAP – Promovare
Design UAP promoveaza importanta designului si a valorilor asociate acestuia: creativitatea, inovatia, originalitatea, functionalitatea, simplitatea, respectul fata de om si mediu.

Design / UAP – Colaborare
Design UAP colaboreaza pentru realizarea obiectivelor sale atat cu autoritatile si institutiile publice cat si cu cele private. Mentine bune relatii de cooperare cu administratiile locale, institutiile de cultura si organizatiile non guvernamentale care deruleaza proiecte in sfera designului.

Design / UAP – Organizare
Design UAP organizeaza evenimente, expozitii si conferinte care au ca scop promovarea realizarilor, noilor creatii si tendinte in domeniul designului, precum si generarea de dezbateri profesionale pe aceste teme.

Design / UAP – Consultanta & Expertiza
Design UAP asigura consultanta si expertiza in probleme legate de activitatea de design desfasurata in diverse organizatii publice sau private. Membri sai participa ca specialisti in jurii ale diverselor comisii sau concursuri de design.

Design / UAP – Formare Profesionala
Design UAP contribuie la formarea continua a membrilor sai prin crearea unui mediu propice dezvoltarii si interactiunii profesionale. In colaboarare cu partenerii sai, Design UAP ofera cursuri de perfectionare in diverse specializari.

Design / UAP – Sustinere
Design UAP sustine acivitatea membrilor sai prin toate activitatile sale de informare, promovare, expunere, consiliere si suport in realizarea proiectelor profesionale. Deasemenea sunt sustinute actiunile de cooperare intre membrii organizatiei, intre acestia si institutii sau intreprinderi private din toata tara, precum si intre Design UAP ca organizatie si organizatii similare din strainatate.

Design / UAP – Premiaza excelenta
Design UAP acorda premii pentru realizari notabile in domeniile designului care au ca scop, atat evidentierea si sutinerea materiala a autorilor, cat si aducerea in atentia publicului larg a profesiei de designer si a importantei acesteia

Design / UAP – Asista & Consiliaza
Design UAP acorda membrilor sai asistenta si consiliere in probleme juridice legate de afaceri in general si de drept de autor in special.